|
Czy satysfakcjonuje Was Wasza religia?Czy czujecie się nią spełnieni? - Wersja do druku +- Forum Młodzieżowe - Forum Dyskusyjne (http://www.forumix.pl) +-- Dział: Rozmowy (/forum-68.html) +--- Dział: Religia (/forum-12.html) +--- Wątek: Czy satysfakcjonuje Was Wasza religia?Czy czujecie się nią spełnieni? (/thread-5733.html) |
Czy satysfakcjonuje Was Wasza religia?Czy czujecie się nią spełnieni? - james948 - 11.03.2010 11:59 Piszcie czy Wasza religia Was spełnia, satysfakcjonuje. Piszcie również co według Was jest w niej złego, niepotrzebnego, bezpodstawnego. Czy angażujecie się w nią?Jakie miejsce zajmuje w Waszym życiu? Co dla Was oznacza? Czego od niej oczekujecie? Czy Wam to daje? Głownie chodzi mi o to, żebyście opowiadali na temat własnej religii, jednak mile widziane również spostrzeżenia co do innych. Czy jesteście wobec nich tolerancyjni? RE: Czy satysfakcjonuje Was Wasza religia?Czy czujecie się nią spełnieni? - Kacapter - 08.09.2010 20:09 jestem katolikiem, chodzę do kościoła lubie swoją wiarę. Czuję więź z z Bogiem. P prostu cieszę i jestem dumny że jestem chrześćianinem. Nie jest to łatwa wiara wymaga poświęceń, trudu i wielu refleksji. Jedynie jest mi przykro z tego powodu że moi rówieśnicy nie są tak wierzący lub nie wierzą i z tego powodu wyśmiewają mnie itp. Nie wiem czym jest to spowodowane że coraz więcej nastolatków oddala się od Boga sięga po alkochol itp |